Accommodation Management is sinds begin 2021 gestart met de inzet van de Volta Zon-Aggregaten bij diverse BENU apotheken. Deze Zon-Aggregaten vervangen één op één de ‘ouderwetse’, geluidproducerende en milieubelastende Dieselaggregaten. Na een geslaagde pilot, zet Accommodation Management daar waar het kan de Zon-Aggregaten in. Inmiddels hebben we diverse malen gebruik gemaakt van de Zon-Aggregaten, waarop zowel vanuit beheerdersperspectief als klantperspectief positief is gereageerd.

Deze positiviteit is tot stand gekomen door onder andere kostenbesparing ten opzichte van de duurdere Dieselaggregaten, minder geluidsoverlast en uitstoot, gebruiksvriendelijkheid én het afgegeven signaal naar de directe omgeving. Accommodation Management zette eerder jaarlijks zo’n twintigmaal een Dieselaggregaat in. Het streven is om dit voor de toekomst volledig terug te brengen naar nul, door de inzet van de Zon-Aggregaten. Middels dit maatschappelijk verantwoord ondernemen proberen wij ons steentje bij te dragen.

Kostenbesparing in combinatie met MVO richting onze klant, daar krijgen wij energie van! Wij kijken uit naar een zonnig jaar in samenwerking met Volta!