Bedrijven Van Kessel Groep

De dochterondernemingen van de Van Kessel Groep werken samen en maken gebruik van elkaars kennis om voor u betere rendementen te halen uit huisvesting.

De Van Kessel Groep is een betrouwbare partner met een bijzondere kijk op huisvesten. Wij helpen klanten een beter rendement te halen uit huisvesten (bestaande en nieuwe bouw). Wij zijn concreet. Wij houden van duidelijkheid.

U ervaart bij ons een enorme praktijkkennis. Over de samenhang tussen de vele aspecten van het ontwerpen, bouwen, gebruiken en herbestemmen van gebouwen. Maar wij bieden ook het beheren van gebouwen aan.

De Van Kessel Groep bestaat uit 4 bedrijven. Die werken optimaal samen. Ze maken gebruik van elkaars kennis en ervaring. Opgedaan in de dagelijkse praktijk. Dát maakt ons bijzonder.

De kern van de Van Kessel Groep bestaat uit de volgende bedrijven:

Van Kessel & Janssen bouwconsultancy. Van Kessel & Janssen heeft de expertise op het gebied van procesmanagement, bouwmanagement, bouwkosten, exploitatie en engineering.

Bongers/Jansen Adviesbureau voor installatietechniek. Adviesbureau Bongers/Jansen adviseert over alle voorkomende werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in gebouwen, met inbegrip van bouwfysica en brand technische aspecten.

Accommodation Management. Accommodation Management is uw betrokken partner voor compleet onderhoudsbeheer en afhandeling van alle storingen en calamiteiten.

Buro WAALBRUG. Buro WAALBRUG is uw partner bij stedenbouwkundige, landschappelijke, planologische, juridische en digitale vraagstukken.

Daarnaast heeft de Van Kessel Groep belangen in aannemersbedrijf Maas & Waal Bouw en vergader- en flexwerkcentrum DROOM! Beuningen.

Maas & Waal Bouw. Maas & Waal Bouw is een zelfstandig aannemersbedrijf op het gebied van utiliteits- en industriebouw, woningbouw, renovatie en verbouw, onderhoud en service.

DROOM! Beuningen. In januari 2016 er een nieuwe locatie van DROOM! geopend in Beuningen, inpandig bij de Van Kessel Groep. Het concept van DROOM! streeft ernaar om enerzijds dagbesteding te bieden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en anderzijds een uniek vergader-flexwerkcentrum te bieden. DROOM! Beuningen is dus niet zomaar een ontmoetingsplek, maar een innovatief centrum op het gebied van horeca en zorg op maat.