Exploitatielasten verlagen

Door slimmer en bewuster om te gaan met het verbruik van energie, kunnen wij verlaging van exploitatielasten garanderen!

Wanneer verbruiken mijn installaties energie?

Om de kosten laag te houden is het van cruciaal belang om uw installaties correct af te stellen. U heeft wellicht inzicht in de kosten van uw installaties, maar weet u ook of deze passend zijn bij uw verbruik? Misschien betaalt u elke maand de rekening met het idee dat wanneer deze ongeveer gelijk is aan de rekening van de maand ervoor, het dan wel zal kloppen. Maar hoe weet u eigenlijk of deze kosten voor uw gebruik normaal zijn?

Of heeft u geïnvesteerd in -op papier- duurzame en energiezuinige installaties maar ziet u dit nog niet terug op de rekening?

Inzicht in uw installaties is de oplossing! Wij bieden een oplossing aan om uw energieverbruik inzichtelijk te krijgen. Op deze manier krijgt u kijk op de afstelling van uw installaties. Wellicht staat het licht op zondagnacht wel aan op uw school, maar dient dit verder nergens voor.

Besparing gerealiseerd van € 3.000!

Bij het Maaswaal College te Wijchen hebben wij EnergyAlert ingericht om het energieverbruik te meten. Wat bleek? Een van de installaties was niet goed afgesteld. Na aanpassing van deze instelling ging het energieverbruik meteen omlaag en werd er binnen een half jaar al € 3.000 bespaard!

In onderstaande video licht Dhr. Peters, projectleider nieuwbouw Alliantie en Directeur bedrijfsvoering toe welke positieve invloed EnergyAlert bij het Maaswaal College heeft.