Over ons

De Van Kessel Groep is een betrouwbare partner die u helpt om uw (toekomstige) huisvesting gereed te maken voor de dag van morgen. Daarbij gaan wij altijd uit van de bovengenoemde drie aspecten:

  • Kunnen we het gebruik verbeteren?
  • Kunnen we de lasten verlagen?
  • Kunnen we de levensduur verlengen?

Wij doen dit onder andere door duurzamer met bezit, ruimte, grondstoffen en energie om te gaan. Daarmee kunnen wij u duurzame oplossingen garanderen, die een beter rendement opleveren voor de totale exploitatielasten van een gebouw.Onze aanpak is ontwikkeld vanuit ervaringen uit het dagelijkse gebruik van huisvesting en is gebaseerd op jarenlange praktijkgerichte ervaring. Wij hebben alle disciplines (link naar overzichtspagina diensten en disciplines) in huis die nodig zijn voor het integraal verduurzamen van uw huisvesting. Hierdoor staan wij garant voor een comfortabele, gezonde en goedkopere werk- en leefomgeving. Wij helpen u om meer waarde te creëren, tegen beduidend lagere kosten.

De Van Kessel Groep streeft tot slot altijd naar duurzame relaties. Wij helpen onze relaties succesvoller te worden in het realiseren, beheren en exploiteren van gebouwen.