Levensduur verlengen

Wij kijken anders en op een creatieve manier naar revitalisering, onderhoud en materialen, waardoor de levensduur van elke huisvesting verlengd kan worden.

Hoe geef ik mijn pand een andere bestemming?

Herbestemmen en revitaliseren zijn dankzij de ontwikkelingen in het vastgoed niet meer weg te denken. Ook u besluit mogelijk uw gebouw een herbestemming te geven. Het verkrijgen van een omgevingsvergunning, zeker waar uw plan afwijkt van het bestemmingsplan, gaat gepaard met procedures. Door onze kennis van het ruimtelijk bestuursrecht en de werkwijze van gemeenten, hebben wij inzicht in de mogelijkheden van:

  • vergunningvrij bouwen
  • omgevingsvergunningen
  • bestemmingsplannen
Flexibel bestemmingsplan

Aan de hand van een flexibel bestemmingsplan kunnen wij voor u de meest succesvolle procedure uitstippelen. Hiermee bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. Wilt u uw vastgoed blijvend kunnen gebruiken voor verschillende gebruiksdoeleinden? Wij stellen voor u een flexibel bestemmingsplan op. Hiermee zijn zowel wijzigingen van gebruikers als andere bestemmingswensen door de tijd heen toegestaan en daarmee kunt u snel inspelen op een veranderende markt.

Naast het flexibel kunnen gebruiken van uw pand, is ook de inrichting van uw perceel en de openbare ruimte in de nabijheid van uw perceel van belang voor de waarde van uw vastgoed. Op basis van onze inrichtingsexpertise maken wij een ontwerp voor (de omgeving van) uw perceel, waarmee de uitstraling en het gebruik van uw vastgoed verbetert.